Smartlog v3 » Anna Nørgaards blog » Bliv fysisk og mentalt fit for fight med hjemme fitness og foredrag
Opret egen blog | Næste blog »

Anna Nørgaards blog

Anna Nørgaards blog

Bliv fysisk og mentalt fit for fight med hjemme fitness og foredrag

17. Nov 2010 08:39, norgaardanna

Går du lige som mig meget op i din sundhed, men har du svært ved at komme afsted til fitness på faste tidspunkter hver uge, eller synes du, at det er for dyrt at gå i fitnesscenter, så skulle du overveje at købe en dvd med Hjemme fitness. Hjemme fitness er et rigtig godt alternativ til "rigtig" fitness, og så kan du jo træne, når du har tid og lyst.

Sundhed er i det hele taget noget, der optager danskerne mere og mere, også hvad angår kostvaner og livsstil generelt. Vores mentale sundhed er også vigtig for os. Flere og flere får foretaget en livsstilændring ved eksempelvis at gå til en coach, så de kan lære at fokusere på de rigtige ting i deres hverdag og på den måde undgå eksempelvis stress. Mange får også lyst til at foretage en livstilsændring, efter at de har været til et foredrag med en spændende foredragsholder. Mange foredragsholder har stor livserfaring, som de gerne vil dele med andre, og man kan derfor lære utroligt meget ved et gå til foredrag.

Så vil du blive både fysisk og mentalt fit for fight, er der masser af muligheder for det, og du kan købe dvd'er med både hjemme fitness og foredragsholdere billigt mange steder på nettet.

  
             

 

                                  

Relaterede

Seneste